XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE
Fashion
Macrou afumat la cald C/C
Dupa afumarea la cald, macroul obține o culoare aurie, iar carnea devine mai fină și suculentă. Temperatura de pastrare: 0
Luni
Meniu complex
Zeamă cu taiței de casă
Cartofi copți cu șold
Salată de roșii murate
Pâine albă
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS
Pastrav cu cap copt
Pastravul la cuptor , imbaiat in sos fin de unt, lamiie, usturoi si ierburi aromate, este absolute delicios! Carnea frageda si suculenta se desface usor in bucati, iar sosul cu care se unge pestele da mincarii o aroma placuta.
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION
XTEMOS ELEMENT

Русский