Interesul tău ne face mai buni

Despre Noi

SRL «Telemar» este unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de produse din peşte pe teritoriul Republicii Moldova.Compania noastră are peste 20 de ani de experiență în acest domeniu. Producem și oferim clienților noștri o gamă largă de pește, conserve și semifabricate.  În magazinele noastre aveți ocazia să achiziționați produse de pește proaspete, sărate, afumate și uscate.  Extinderea constantă a sortimentului permite clienților noștri să aleagă cel mai potrivit produs.

În procesul de producție, nu folosim conservanți și culori artificiale, ceea ce ne permite să creăm produse naturale de înaltă calitate.

Marian Teleucă – director general

Timpul făurește legende

Istoria noastră

Întreprinderea individuală «Telemar» a fost fondată în 1999.  După ce a lucrat timp de trei ani, compania primește statutul de societate cu răspundere limitată.  Prin participarea la diverse expoziții, compania primește numeroase premii.  Astfel, în 2008, companiile au primit premiul «Marca comercială a anului 2008» la categoria “Produse alimentare”.  În același an, «Telemar» a primit un certificat internațional de calitate.

Tradiția gustului rafinat

Dece clienții ne aleg?

  • Prețuri favorabile
  • Asigurarea calității
  • Sortiment bogat
  • Materii prime de înaltă calitate

Aderarea strictă la procesele tehnologice, cerințele și standardele sanitare contribuie la dezvoltarea întreprinderii.  Tehnologiile potrivite ne permit să producem doar produse de înaltă calitate, precum și să fim unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din pește.