[rev_slider_vc alias=”electronics-2″]
OUR PRODUCTS
BABUSHKA (PLOTVA) ZVINTATA
Pestele zvintat este preparat dupa retete vechi traditionale de conservare a pestelui, ambalare vrac, termen de pastrare 30 zile la t0-(-8)
BURTA SOMON SARATA
masa neta : 4 kg; termen de pastrare 15 zile la t 0-(-4)C
COLOANA VERTEBRALA SOMON AFUMATA
Termen de pastrare 10 zile la t 0-(-2)
FILEU HERING AFUMAT
Heringul file afumat se poate folosi la prepararea unui sandvis. Va asigur ca va fi foarte gustos. Temperatura de pastrare:0-(-5)
CREVETI CONGELATI 60/80 1 KG
Calibru 60/80 ambalare :1 KG
MACROU AFUMAT F/C
Cel mai consumat peste afumat de la noi, Temperatura de pastrare:0-(-5) C ; termenul de pastrare :15 zile
BURTA SOMON SARATA
masa neta : 4 kg; termen de pastrare 15 zile la t 0-(-4)C
COLOANA VERTEBRALA SOMON AFUMATA
Termen de pastrare 10 zile la t 0-(-2)
FILEU HERING AFUMAT
Heringul file afumat se poate folosi la prepararea unui sandvis. Va asigur ca va fi foarte gustos. Temperatura de pastrare:0-(-5)