În calitate de distribuitor și producător de produse din pește în Moldova, avem o gamă largă.
Principalele poziții ale «Telemar»:
- Peștecongelat
Peștele de mare este mai graș și conține mai multeacizii omega-3. Acizii omega sunt acizi grași esențialipentru corpul uman.
- Peșteproaspăt
Vă rugăm să rețineți că peștele proaspăt are o perioadăde valabilitate de 24 până la 48 de ore.
- Peșteafumat la rece
Pestele afumat la rece este saturat de fum din rumegussi capata o aroma incomparabila. Afumarea la rece se realizeaza la temperaturi intre 10 pîna la 25C, timp in care preparatele preiau aroma de fum si raminhidratate. SRL „Telemar” produce pește afumat la recedoar prin metode naturale, fara adaugare de conservați
- Peșteafumat la cald
Afumarea la cald se realizeaza intre temperaturi de la 50 pina la 85C. In acest interval carnea se gatestecomplet, ramine frageda si mai ales aromata.
- Peștesărat și uscat
Sararea este una din cele mai vechi si simple metodede conservare a pestelui si permite obtinerea unorproduse cu compozitie chimica si calitati gustative care se deosebesc esential de cele ale materiei prime. Sararea reduce vitalitatea microorganismelor, deoareceapa continuta de celula microbiana difuzeaza in exterior pentru a egala concentratia solutiei de sare.
- Peșteîn ambalaje vacum
- Peștesemi-conservat
Semiconservele din peste sunt produse netratatetermic, dupa introducerea pestelui în caserole siinchiderea ermetica a acestora, conservarea realizindu-se cu ajutorul uleiului sau marinadei. Sortimentulsemiconservelor din peste cuprinde: semiconserve din hering, somon, macrou, gingirica in ulei cu condimentesau marinada cu condimente.
- Fructede mare
Mâncarea fructelor de mare este o necesitate pentrumenținerea unei sănătăți bune