XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS
MACROU AFUMAT F/C
Cel mai consumat peste afumat de la noi, Temperatura de pastrare:0-(-5) C ; termenul de pastrare :15 zile
350gr Hering file in ulei „Fantezie”
Fileuri maturate de hering, slab sarate in ulei 60 zile la t 0-(-8) sau 30 zile la t 0-+4)C
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE
Fashion
Pastrav copt rondele
Fie ca il prepari cu legume cu condimete exotice sau diferite sosuri, pastravul este delicios in orice anotimp si pe deasupra foarte sanatos.
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

Sos picat la peste
Daca iti place pestele nu ezita sa-l probezi, iar sosul picant accentuiaza perfect gustul pestelui.
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS
Salata Suba
Este o salata din peste sarat, legume fierte si maioneza ce vine din bucataria ruseasca si este o mincare traditional care se gaseste pe masa de sarbatori sau Revelion.
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION
Salata Morcov ca la coreeni dulce 200 gr
termen de păstrare 7 zile la t +4 - +6C
Salata Morcov ca la coreeni picant 200 gr
Тermen de păstrare 7 zile la t +4 - + 6C
Salata Svecla ca la coreeni 200 gr
Termen de păstrare 7 zile la t +4 - + 6C
XTEMOS ELEMENT