Telemar

Bucătăria noastră
Mândria noastră

Telemar nu este doar un producător și distribuitor de produse din pește, dar are și bucătărie proprie.  Meniul nostru conține un număr mare de feluri de mâncare delicioase, care sunt pur și simplu imposibil de refuza. Caracteristica noastră distinctivă este producerea bucatelor din peștele propriu, care asigură prospețimea și calitatea.

O selecție largă, diferite tipuri de pește și fructe de mare permit oaspeților noștri să aleagă cea mai potrivită poziție pentru ei înșiși.

Marca noastră este un fel de mâncare numitâ „Placinta Pescarului”.  Este o delicioasa placinta umpluta cu peste.  Respectând toate tradițiile și principiile gătitului, vă vom oferi un gust al culturii alimentare naționale din Moldova.  Iubitorii de pește vor iubi acest fel de mâncare.

De asemenea, în sortimentul nostru puteți găsi mâncăruri japoneze, cum ar fi sushi și rulouri.

O echipă de bucătari profesioniști urmează o pregătire constantă, ceea ce ne permite să extindem numărul de poziții din meniu și să ne încântăm vizitatorii.  Oferim mâncăruri de pește și fructe de mare proaspete și delicioase la prețuri rezonabile.

Vă așteptăm cu drag la noi!