Salată cu somon

1459850_419278608174121_337809771_nIngrediente:
2 linguri de maioneză de casă
(o puteţi înlocui cu 2 linguri de iaurt sau smântână)
2 roşii
2 ouă
150 de grame de somon afumat
salată verde
1 castravete

Mod de preparare:
Începem prin a pune la fiert ouăle, timp în care se spală roşiile şi castravetele. Acestea se taie cubuleţe, pe cât posibil de dimnesiuni asemănătoare. Ouăle, odată fierte, se vor tăia şi ele cubuleţe, dar puţin mai mici decât roşiile şi castravetele.Somonul feliat subţire şi lung se va adăuga în bol, după care se va adăuga maioneza. Pentru un aspect plăcut, este recomandat să aşezaţi maioneza doar într-un colţ al farfuriei, sau pe 2 frunze de salată verde. Pentru înfrumuseţarea farfuriei mai puteţi încerca să feliaţi puţin castravete şi să-l aşezaţi lângă maioneză, sau iaurt.