10 beneficii ale consumului de sushi

sushi-1
Initial sushi a fost un termen folosit pentru conservarea prin fermentare a carnii si pestelui. Aceasta metoda de conservare a pestelui intreg, face ca propriile enzime ale pestelui sa genereze o aroma puternica.

Specialistii “MY-SUSHI” dn România propun 10 motive pentru care sa mananci cat mai mult sushi.

Sushi – Beneficii: aport scazut de colesterol, calorii putine

Are cantitati scazute de colesterol; elementele componenete ale sushi sunt slab calorice: in general orez fiert si peste crud.

Sushi – Beneficii: algele au proprietati unice

Nori, alga marina comestibila, contine iod, magneziu, calciu si fier.

Sushi – Beneficii: ghimbirul ajuta in arderea grasimilor si in cresterea imunitatii

Ghimbirul este un antiseptic natural, care ne ajuta la cresterea imunitatii.

Alte beneficii ale consumului de sushi:

  • Wasabi are proprietati puternice digestive si antiodidante.
  • Sosul de soia este bogat in proteine si fier.
  • Contine putine alimente alergene, nefiind astefel periculos pentru persoanele mai sensibile.
  • Reduce riscul bolilor cardiovasculare, datorita acizilor grasi Omega 3 regasiti in peste.
  • Este o dieta eficienta cand vrei sa slabesti; exista si cure de slabire si detoxifiere cu sushi.
  • Contine putine grasimi saturate, fiind aliatul pentru o silueta de invidiat.
  • Reduce riscurile aparitiei cancerului, elementele sale componenete (orezul si Omega 3 din peste) protejeaza organismul.